Oppdatere antivirusdatabaser

Kaspersky-appen bruker antivirusdatabaser til å søke etter skadelig programvare. Appens antivirusdatabaser inneholder beskrivelser av skadelige programvarer for øyeblikket kjent for Kaspersky, informasjon om hvordan man nøytraliserer dem og beskrivelser andre skadelige objekter.

For å oppdatere appens antivirusdatabaser må enhet din være koblet til internett.

Med et abonnement på Kaspersky-appen kan du angi en tidsplan for automatiske oppdateringer av antivirusdatabasen.

Hvordan planlegge automatiske oppdateringer

For å manuelt oppdatere antivirusdatabasene på enheten:

1. På hovedskjermen til Kaspersky-appen trykker du på Alle funksjoner .
  2. Sveip opp og trykk på Oppdater antivirus-databaser .

Vi jobber for tiden til å forbedre denne funksjonen. Endringene er en del av den tidlige tilgangen til funksjoner , som bare er tilgjengelig tilen liten gruppe brukere.